Fires de Festes o Festes de Fires

El passat cap de setmana vam viure a Montblanc una nova edició de les Festes de Sant Maties (vaja, les Fires), o també la Festa Major petita (mooolt petita), o la Festa Major d’hivern (més tirant cap a primavera)… O fins i tot, la festa que segueix a la de Sant Jordi.

Però, es digui com es digui, el Ball de bastons de Montblanc hi tornem a ser, i per partida triple! El divendres vam participar a l’actuació del Seguici que obria les Festes i el dissabte al matí vam ser presents en els balls de lluïment a plaça. Com és tradició, després de les bèsties, la Colla Gran vam picar una nerviosa Diana i després un colossal Ball de Vilasalva, que va precedir a una Trumfa amb Marxa Llarga i Tomb a la Plaça.

L’endemà, la Colla Petita va participar en la sortida del Seguici Infantil de la Vila Ducal. Quan la cercavila va entrar a la Plaça Major, els bastons estaven tensos però després de fer la Seca i les Dones, els bastoners petits es van relaxar de valent. Destacar el debut com a bastoners del Sergi i el Jofre. Enhorabona!

Us deixem una bonica foto a contralluma de l’actuació de la Colla Petita:

fires18


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari