Felicitats drac petit!

La Colla Petita ens vam unir el dissabte 6 d’octubre a la festa d’aniversari del 10è aniversari del Drac petit de Montblanc. La tarda va ser molt divertida amb una petita cercavila de dimonis i dracs vinguts d’altres localitats, i a continuació, es va repartir berenar per a tots els nens assistents i hi va haver tallers de jocs i un contacontes en anglès. Va ser molt interessant i original (tot i que algun pare no va acabarbd’entendre el conte…).

Ja quan el sol marxava per darrere la muntanya de Sant Joan, va sortir el pastís commemoratiu per a què el drac petit bufés les espelmes. A continuació, els bastoners vam felicitar el drac i vam regalar-li la “tripleta bàsica dels bastons”: la Seca, les Dones i el Pagès.

I just després vam haver de córrer perquè les nostres espardenyes no resistirien l’encesa infernal que havia de venir a continuació…!!! Pam! Pim! Pum!

IMG-20181008-WA0009


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari