En suport al Ball de Dames i Vells

L’endemà d’acabar-se les Festes de Santa Tecla 2018 a Tarragona, tot el folklore ens vam assabentar que el partit polític de Ciudadanos havia presentat una petició al Congrés dels Diputats de Madrid perquè s’investigués un possible delicte contra el Ball de Dames i Vells de Tarragona per haver-se burlat de la Guàrdia Civil Espanyola, la Policia Nacional d’Espanya i haver cremat un retrat de Felip VI d’Espanya.

img_20180927110147

El partit de Ciudadanos -demostrant així el seu gran coneixement del que són els balls parlats i, segurament, la cultura popular catalana- amb un discurs esbiaixat, no esmenta les referències burlesques al President del Parlament o a la periodista catalana Pilar Rahola, entre altres. Si aquest partit proposa eliminar les bromes i ironies d’aquest ball, és que proposa eliminar aquest ball!

Des del Ball de bastons de Montblanc volem fer públic el nostre suport a l’Associació Ball de Dames i Vells de Tarragona.

Frenem la ignorància!! Toca Perón!!

Llegeix aquí el comunicat del Ball de Dames i Vells


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari