De petits a grans

La Colla Petita havia de fer una actuació el diumenge 20 de maig a la Residència-Llar Conca de Barberà per als nostres avis, però la previsió meteorològica va fer suspendre-la. Però curiosament -potser coses del destí-, la setmana següent la Colla Petita va fer una actuació que podríem catalogar de paral·lela: picar a la Festa Major de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Montblanc.

A les 12:30h va començar la cercavila amb la Colla Petita del Ball de bastons de Montblanc, la Bandera dels Jubilats, les pubilles, membres de l’entitat i els grallers “Els Guardiols”. Tots junts vam pujar fins al Santuari de la Serra per fer una ofrena a la Patrona de Montblanc. A la sortida, els petits bastoners vam picar “La Seca” i “El Pagès” en honor als jubilats.

Acte seguit, vam fer el viatge de baixada fins a l’associació, on va tenir lloc de tanda de lluïments de bastoners i grallers. Per finalitzar l’acte, un magnífic pica-pica per als bastoners i grallers. Molt agraïts!!

junbilkats18


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari