A l’Aplec de la Sardana

Aquest 2018 Montblanc és la Capital de la Sardana i els actes al voltant d’aquest ball popular català es multipliquen a casa nostra. El Ball de bastons de Montblanc va aportar el seu granet d’arena a les celebracions amb una actuació sui generis.

Rememorant el ball de l’Hereu Riera que vam picar amb les notes de la Banda de Música Verge de la Serra de Montblanc en motiu del 50è aniversari de la nostra entitat el 2014, en aquesta ocasió vam executar “el Ball de l’Hereu Riera” amb la Bellpuig Cobla, i per partida doble!!

Aquesta dansa popular catalana va servir per agermanar el ball de bastons amb la sardana al bell mig de la capital de la Conca. Per part nostra va ser un plaer i, per les cares de la gent que omplia la plaça major, aquesta sensació va ser compartida per molts. Enhorabona Grup Sardanista!!

Podeu veure un vídeo de l’actuació clickant a aquest enllaç del nostre canal de youtube.

IMG-20180704-WA0001


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/6/d610768202/htdocs/clickandbuilds/montblanc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari